sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Kuvasaldoa Briteistä!!


En voi uskoa, että ihana ja kauanodotettu matkamme on nyt jo takanapäin! Oltiin Riikan kanssa Briteissä siis yhteensä kahdeksan päivää, kolme Brightonissa ja viisi Lontoossa. Tuntuu, että vasta istuttiin lentokentän Starbucksissa joskus marraskuussa ja heitettiin läppää siitä, että kesällä lähetään  Britteihin. Kumpikaan ei silloin uskonut, että unelma oikeasti toteutuisi. Vaikka olikin vähän haikeaa palata Suomeen, jäi meille onneksi kasa ihania kuvia ja vielä ihanampia muistoja! ;)Brightonissa vietettiin paljon aikaa ihanalla rannalla, ja vaikka en oo ranta- enkä varsinkaan rusketusihmisiä niin täytyy myöntää että kyllä minäkin lämpenin. Dracula-look ei taidakaan olla mun tän kesän juttu (ainakaan päätellen rusketusrajoista, jotka mulla nyt on).Yhteiskuva kuvaa loistavasti matkan tunnelmaa. Välillä oli ihan hillitön meno, ja oon onnellinen, ettei britit ymmärtäneet mitä keskenämme puhuttiin, koska oivoi sitä huonon läpän määrää(...)

Kaljamainos, otto 1 ja otto 2
 Jännä juttu muuten, että en oo koskaan oppinut juomaan kaljaa, ennen kuin nyt Briteissä! (Jee, tästä on syytä olla ylpeä!) Lontoossa baarissa joku miesporukka kyseli Riikalta hämmentyneenä, että miksi join Fostersia. (Nainen juo kaljaa omg!)


Meidän Lontoon-hostelli oli Notting Hillissä ihanien luksustalojen keskellä! 

The bilepaikka
Lontoossa käytiin myös bilettämässä Koko-nimisellä klubilla, ja oli kyllä hyvä meno. Vaikka en yleensä hirveesti nykyään tanssi baarissa, niin tuolla tuli kyllä reivattua. Siitäkin huolimatta, ettei soittolistalla ollut Rammsteinia. (:D) 


Tottakai piti heittäytyä vähän teiniksi ja ottaa hämmentäviä peilikuvia. Tota oikeanpuolimmaista katsoessa mietin oikeesti, että mikä mun naamaa riivaa kun sen saa väännettyä tommosiin ilmeisiin. 
Heh.


Kuvan nimi on Jännän Äärellä. Ja me näytetään just siltä.


Puistohengailua Lontoossa!

Brightonissa vallinnut kuvausvimma vähän lopahti Lontoossa, joten kuvasaldo ei siltä osin kertynyt kovin suureksi. Kummallekaan kyseessä ei ollut ensimmäinen Lontoonreissu (käytiin siellä yhdessä myös vuonna 2009), joten ei koettu tarvetta mennä katsomaan (tai kuvaamaan) nähtävyyksiä. Sen sijaan käytiin Camden townissa kiertelemässä (ehdottomasti mun lempipaikka Lontoossa), Oxford Streetillä shoppailemassa ja Piccadilly Circuksen leffateatterissa kattomassa Hangover 3 :D

Kaikenkaikkiaan oli aivan loistava matka, en voi muuta kuin kiittää Riikkaa parhaasta matkaseurasta, hirrrveästi pusuja vaan sinne ruudun toiselle puolelle!


                             Loppuun vielä mun virallinen kesäkuva! Tästä se lähtee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti