tiistai 28. tammikuuta 2014

Rentoilua kiireen keskellä


Mie ja ihana Jena!
Sannin ilme!
Viime perjantaina lähdettiin kaveriporukalla Uuno-baariin. Itse olin päättänyt pitää rauhallisen viikonlopun, joten teen ja kermavaahtokaakaon voimin mentiin! Oli tosi hauskaa, ja loppuillasta käytiin vielä syömässä kebua/pizzaa viereisessä pizzeriassa.


Tuollaisella asulla mentiin. Oon kamalan virallisen näköinen, mutta tää oli paras pika-asukuvista jotka Jennan kaa räpsäistiin (kaikissa muissa kuvissa irvistin  tai mulla oli muuten vaan vääntyny naama...fotogeenisyys...:D)

osaan myös olla vähän vähemmän virallinen....
Oli tosi kiva päästä vähän tuulettumaan/rentoutumaan kaiken kiireen ja paineen keskellä. Lukion viimeiset kurssit, teatteridiplomin ensi-ilta ja arvionti ja yleinen asioiden hoito ovat tosiaan vieneet lähes kaiken aikani. Nyt on onneksi enää jäljellä muutama koe, diplomityön kirjallinen itsearviointi ja yksi bilsankurssi. Lukuloma tulee niin tarpeeseen! En malta odottaa sitä, että saa taas itse valita vuorokausirytmin, juoda rauhassa aamukahvia ja paneutua sitten ylppärikirjoihin. Mulla olisi ihan hirveästi asiaa tänne blogiinkin kirjoitettavaksi, ja kymmeniä julkaisemistaan odottavia kuvia koneella, mutta taidanpa jakaa niitä vähän useampaan postaukseen ettei tästä nyt tule ihan sekavaa puuropostausta!
Palailen pian,
pus!

1 kommentti: