lauantai 5. marraskuuta 2011

Scream this is halloween

heissan!
Kivasti tulin kipeeks näin lauantaiksi ja suunnitelmat meni vähän perseelleen, mutta eipä voi mitään enkä väitä etteikö Tim Burton-maratonin pitäminen pimenevässä pyhäinpäivässä olis tunnelmallista! Oon tänään kattonut iki-ihanan Sleepy Hollown sekä Corpse briden (oon nähny ton varmaa ainaki 5 kertaa), ja maanantaina oli Nightmare before Christmas-perinteen aika (katon sen aina eka halloweenin, sit joulun aikana).


mutta siis asiaan, oikeaa halloweenia olin ensin viettämässä viime perjantaina Ellan luona; leffailtiin, syötiin, tehtiin kasvomaalauksia...

¨halloowwww
olin aika zombie.

585
Thea ja Ronja<3
606
                                                                  

                sitten lauantaina vuorossa oli lisää biletystä Viivin luona... pukeuduin mafiosoksi...

hallowpdpep
hälälälälä
hellowwwww

 tossa ei näy ihan koko outfit, siihen kuulu myös sellanen miesten takki...

Oli kyllä hyvät bileet ja toi viikonloppu oli ihana lopetus vähän lagiselle syyslomalle. Alkulomasta tosiaan tuli vaan shoppailtua jotain pientä, syötyä ja katottua leffoja mut loppuloma sitte oli tosiaa sosiaalisempi!
Voisin laittaa kuviaki jossai vaihees tuoreista ostoksista. Ehkä niiden kuvien kattominen sitte vähentäis shoppailuintoo, sen suhteen on menny meinaan vähän turhan lujaa viimeaikoina. Siis siihen nähden että pitäis säästää ku lähen ehkä uutena vuotena englantiin ;)

Tänään oon vaan potenut kotona ja kävässyt nopeesti hautausmaalla äidin kanssa pyhäinpäivän kunniaks.
Nyt huomaan että täst koneella istumisest alkaa tulla taas kuumeinen olo, joten taidan tästä hilautuu nukkumaan.

2 kommenttia: