sunnuntai 4. marraskuuta 2012

I think you need a surgery ;)


Heissan!
Toivottavasti Halloween meni mukavasti ja katoitte paljon kauhuleffoja ja tanssitte haudoilla! Nojoo, hehheh, itellä ainakin oli tosi kivaa. Kaverin Halloween-partyissa siis olin, pukeutuneena Zombie-hoitsuksi! Paljon tuttuja, kunnon reivimusiikkia ja strobovalot. Sijoituin vielä kolmanneksi pukukilpailussakin :D Mutta joo, oli kiva ilta, nyt tosin tuntuu että oon vieläkin vähän tekoveressä :P
Halloweenissa on se hyvä puoli, että makaaberi huumori kerrankin uppoaa valtaosaan ihmisistä


Joo, vasemmalla osa pukukilpailun palkintoa ja oikealla Jennan Nizzan-tuliainen :) Hahah, tollasta oon kyllä toivonut niin kauan kun muistan eli oli ihan täydellinen tuliainen!
Nyt chillaillaan kämpillä sunnuntai-iltaa Elsan ja kämppisten kera. Käytettiin Elsa pitkällä lenkillä, muru pääsi juoksemaan ja tutkimaan ja oli ihan innoissaan. Ylimääräiset energiatkin lähti ja nyt ihan rauhallisena tossa makoilee Jennan rapsutettavana.
Huomenna taas kouluun, rankka viikko tulossa kun torstaihin asti joka päivä joko harkat tai esitys jostain teatteriprokkiksesta. Toisaalta toi on kyllä antoisaa ja inspiroivaa ja just sitä mitä haluun tehdä. Ja kyllä sen kehityksenkin aika nopeasti huomaa kun joka päivä pari tuntia näyttelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti