torstai 29. marraskuuta 2012

Thursdaybreakdown!





Luin viikonlopun ja alkuviikon kuluessa Tarantinon Natural Born Killersin, englanniksi ja käsikirjoitusmuodossa! En oo pitkiin aikoihin lukenut mitään noin koukuttavaa ja "inspiroivaa", siis elokuvallisessa mielessä. Tekstistä kuultaa läpi Tarantinon vahva näkemys, itsekin toivoisin omaavani tuollaisia visioita, puhumattakaan siitä että vielä saisi ne paperillekin. Naispääosa oli roolihahmona ihan uskomaton, menipä taas "Roolit jotka haluaisin näytellä"-listalle. Wait, what, siellähän on muitakin Tarantinon hahmoja. Korniuden rajojen ylittämisvaaran vuoksi en mainitse Beatrix Kiddoa. Oho, meni jo.




Pari kuvaa mun uudesta älypuhelimesta. Sain ton äidiltä, joka itse halusi helppokäyttöisen pienen normipuhelimen. Itse halusin nimenomaan älypuhelimen, jolla voi facebookata ja blogata missävaan, latailla kivoja appseja ja jonka voi koristella blingblinghärpäkkeillä.

Kultaiset kynnet! Vähän glamouria elämään ;)


Tänään puolestaan on ollut ihan hirveä päivä. Sellanen päivä kun ensin ahdistaa, sitten särkee päätä ja kurkkua, väsyttää, ahdistaa, vituttaa, masentaa, ja taas ahdistaa. Hiphei!
No, kyseisen vitutuksen multihuipentuman merkeissä oon sitten käpertynyt sänkyyn nukkumaan kolmen tunnin päikkäreitä, katsomaan sinkkuelämää ja syömään englanninlakuja. Lenkkipolkukin olisi kutsunut mutta kipeeksi tulemisen pelossa en uskaltautunut ulos. Muutenkin siellä on niin kylmä että huhuhhuh.



Loppuun vielä biisi Misfitsiä. Kyllä se vitutus tällä musiikilla pikkuhiljaa lähtee! Hyvää viikonloppua ihmiset muuten! Herättäkää yleistä pahennusta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti