sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Sä roskajoukon jalokivi oot kulisseissa b-luokan leffan


"C'Mon now baby, baby, c'mon, nyt ei tapella nyt tanssitaan"

Viikonloppu meni taas ohi, ihan kuin pikakelauksella. Oli kyllä harvinaisen mahtava viikonloppu, perjantaina vietettiin tyttöjeniltaa Jennan, Sallan, Tuijan ja Hertan kanssa. Lauantaina katottiin porukalla Iron Sky ja Piia, Vivi ja Wiljami kävi piipahtamassa matkalla baariin. Kovasti yritti Piia muakin houkutella mut kirjoitusinspiraatio kutsui ja väsytti liikaa. No, ens viikonloppuna olis tarkotus mennä tavastialle joten ehkä ihan hyvä vaa et tuli kotoiltua nyt :D

Tänään sunnuntaina käytiin sit Vivin ja Piian kanssa Ikeassa. Mun oli tarkoitus löytää jotain säilytysboxeja mutta ei mitään kovin kivannäköisiä tullut vastaan. Sen sijaan löysin ihanan pussilakanasetin ja sydämenmuotoisia kynttilöitä!


En voi uskoa että lukuloma alkaa jo reilun kahden viikon päästä. Vaikka tiiän et lukuloma on lukemista varten nii onhan se silti tosi rentoo ja kiva et saa elää mun oman unirytmin mukaan (eli meen helvetin myöhään nukkuu ja herään helvetin myöhään :D). Ruotsinkirjotuksiin olis tarkotus panostaa ku tykkään siitä ja oon suunnitellu meneväni Tukholmaan duuniin lukion jälkeen.

Toivottavasti teillä on kaikilla ollut yhtä kiva viikonloppu kun mulla ;)
xo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti