keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Kesämuistoja

Nyt kun ulkona ilmat kylmenee kylmenemistään ja lumen tulo on vain ajan kysymys, päätin muistella kesän lämpimiä päiviä tällaisella kollaasipostauksella. Kesä oli pitkä ja kuuma, ja siihen mahtui kaikenlaista. Erityisesti mieleeni jäivät...
 
Hetket hyvässä seurassa:
 
 
Ihanat ruuat:

 
Biletysreissut:


 Yleinen chillailu:


Kesään mahtui paljon muutakin ihanaa, ja yhtä paljon kaikkea mukavaa jäi toteutettavaksi ensi kesälle!
Entäs mitäs te, rakkaat lukijat, kaipaatte eniten kesältä?

Huom! Ilmoitusasia: Anonyymikommentointi on nyt käytössä, joten kaikki Bloggerin ulkopuolisetkin pääsevät nyt kommentoimaan! :)

4 kommenttia:

 1. Jihuu, tätä kommentti juttua on odotettu!!! Tää kuulostaa kauhealta mut en ikävöi mitään kesästä, must on ihanaa et on pimee eikä rantasäitä niin ei tarvitse podeta huonoa omatuntoa siitä ettei nauti kesäsäistä ulkona :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! :) kiitos sulle, että huomasit ton kommenttijutun, en ois ite tajunnu :D No mut eihän toi kauheelta kuulosta! :D ymmärrän hyvin pointin, koska nyt tuntuu jotenkin "hyväksyttävämmältä" käpertyä viltin alle vaikka katsomaan leffaa! :3 onneksi kaikissa vuodenajoissa on puolensa!

   Poista
 2. Ahahaha "veneilemään lähdössä" :DD <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD oivoi, oli kyllä hauskaa :D tosin huomasin vasta ku olin postannu noi kuvat, että mun hieno veneilylook ei näy tossa kuvassa! no, ehkä lukijat säästyvät traumoilta, parempi niin!

   Poista