maanantai 28. lokakuuta 2013

Syksyn viimeisiä päiviä


Tekoturkki: H&M
Paita ja kengät: Ostettu Jennalta
Housut: kirpparilta





Kuvailtiin tänään vähän Jennan kanssa tuolla syksyisessä säässä. Suomen luontohan on tunnetusti kauneimmillaan juuri silloin kun lehdet ovat jo varisseet puista ja venaillaan sitä kuukausia kestävää räntäsadetta (not)! No, anyways, Jennan meikkaus-, kuvaus- sekä Photoshop-taidot tulivat jälleen kerran esille ja kivaa settiä saatiin aikaiseksi ainakin mun mielestä! :)
Nyt on kiire nukkumaan, ettei tiistaikoomasta tulisi samanlaista käsitettä kun maanantaivit...ketutuksesta. Huomenna nimittäin filosofiaa aamutunnilla ja heti sen jälkeen jääkiekkoa liikunnassa (eli jos musta ei enää koskaan kuulu täällä mitään, you know why. Minä ja hokkarit ei olla hyvä yhdistelmä!)

Translate: Had a little photoshoot with Jenna today. The nature of Finland isn't so beautiful at this time of the year, but I like those photos a lot anyway! Thanks, Jenna! Now I really have to get some sleep, because I don't wanna fall asleep tomorrow in the philosophy class. We also have Ice-Hockey, so if I won't be back anymore, I'm probably dead. :3

Sweet dreams!

2 kommenttia: