maanantai 19. maaliskuuta 2012

sick!

Omaa tyhmyyttäni menin sit hengailemaan tennareissa ulos perjantaina ku oli viel lammikoita joka puolella ja nyt sitte iski kauhee flunssa! Oon vaa maannu sängys ja kattonu leffoi ja lukenu nyt eilen ja tänää ja kattoo et pystyykö huomennakaa  viel menee lukiolle :P Vissii aika huono vastustuskyky mulla vieläki ku oon nyt ollu tosi usein kipeenä! Nomut joo, viime aikoina on ollu aika kova tahti päällä et ehkä iha hyvä joskus levätäki!
Onneks sentää ollu parasta viihdettä (God bless anttilan varastontyhjennysmyynnit!!), tullu katottua pari keskivertokauhua parempaa pätkää.
Ensinnäkin Dead Silence, joka oli ihan ok, tykkäsin erityisesti värimaailmasta ja loppuratkaisun yllättävyydestä! Jotkut kohtaukset oli tosi hyvin toteutettu ja paikoitellen oli onnistuttu luomaan tosi hyytävää tunnelmaa. Plussaa myös uusista tyylillisistä ratkaisuista, esimerkiksi valojen ja äänen käyttö oli välillä tosi tehokasta. Piristävää ettei aina sentään mennä ihan saman kaavan mukaan!


No, sitte toiseks, Fragile, vielä positiivisempi yllätys (Anttilasta 2€!!). Vissiin englantilais-espanjalainen,eli ei ihme, yleistäen noi espanjalaiset kauhuleffat on kyl ollu poikkeuksellisen hyviä! Elokuvan idea oli kaunis, mutta ei kliseinen, näyttelijät vakuuttavia suurimmalta osin ja miljöö oli perinteisestä lastensairaala-asetelmasta huolimatta upeasti toteutettu. Suosittelen lämpimästi tsekkaamaan!


Aina ei jaksa tuijotella ruutua joten onneks on kans hyvää luettavaa! Oon lukenut tosta trilogiasta jo ekan osan, Rahalla saa, joka oli ehkä vielä parempi kun tää mut kyllä toikin koukuttaa! Kirjailija on ite puolustusasianajaja (ja helvetin hyvännäkönen: se on ite tos kirjan kannes!), päälle vielä loistava kirjottaja! Harmi vaa et on naimisissa xD nohehheh. Mut siis toi trilogia kertoo Ruotsin järjestäytyneestä rikollisuudesta et jos mafiakirjat nappaa nii suosittelen!


Ja sitte vielä vähä kevyempää viihdettä; seventeen, josta tulee aina nii hyvä fiilis (ja halu matkustaa jenkkilään!) Ajattelin muuten ruveta colajuomalakkoon ja sen sijaan säästää rahaa matkakassaan! (koska, yks pepsi max maksaa 1,70 ja kun sen kertoo kymmenellä nii kahes viikos menee helposti jo parikymppii!) Huhhuh! No, limuautomaatin ohi kulkiessa pitää sit ajatella jotain Floridan rantoja ;)

Oho, vierähtipäs taas aikaa, mut ei se mitää, sitähän mulla on! Enkä ainakaa ravaa jääkaapilla koko ajan xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti