tiistai 16. huhtikuuta 2013

Lukiokooma ja kauhuilua


Viikko alkoi taas vauhdilla, väsymys tuntuu luissa ja ytimissä vaikka oonkin koulun jälkeen tehnyt kaikkea rentouttavaa, nähnyt ihania kavereita, yms. Ja kyllä kofeiinin voimin aina aamutunneistakin selviää...



Eilen maanantaina kävin Roosan kanssa Keravalla kahvilla ja etsimässä erästä lukiokirjaa (jota ei löytynyt!) No, Anttilasta tarttui kuitenkin mukaan tällainen ihanuus (kauheus, heh), elikkä Best of Dark Label-boksi! :) Kyseiseltä julkaisulta löytyvät leffat InsideFrontier(s)Death RollStorm WarningThe Horde, KM31Xtro ja Shrooms.
Viimeksi mainittu katsottiin Piian kanssa tänään, ja ylitti odotukset (jotka eivät kovin korkealla kyllä olleet aiheen ja nimen antamilla ennakko-oletuksilla).



Sitten yllä vielä muutama vanhempi löytö, Vacancy ja Molemmat Joy Ridet, Vacancyn ehdin jo vilkaistakin viime viikolla. Voisin noista katsotuista leffoista tehdä jonkun pienen arvosteluntyngän, ilmaiskaa jos kiinnostaa (vaikka saatan kyllä tehdä muutenkin! :D)


Tossa vielä kuvaa mun yhdestä leffahyllystä, joka on lähinnä pyhitetty suosikeille ja parille kevyemmälle tapaukselle, kauhuhylly on erikseen ja löytyypä noita vielä laatikollinen muita genrejäkin.
Huomaan, että mun pitäis olla jo päivittämässä mun business-aikataulua/nukkumassa/venyttelemässä joten taidanpa nyt raahata itseni pois koneelta.
Ps. Sain tapella kaksi päivää tän tekstin kirjottamisessa, koska tekniikka ei taaskaan ollut mun puolella (ensin kamerasta meni akku, sitten kuvat meni väärään kansioon ja nyt kone vielä päätti sulkea itsensä päivitysten takia, jee).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti