lauantai 27. huhtikuuta 2013

Summer crush

Kerrankin päätin hakea inspiraatiota omasta vaatekaapistani. Kasasin ihanimmat kevät/kesävaatteeni omaksi ilokseni näkyville ja räpsinpä pari kuvaakin tänne blogiinkin.
Huomaa, että kesällä käytän paljon enemmän värejä kuin talvella! Talvella on helppoa, turvallista ja tunnelmallista pukeutua kokomustaan, mutta keväisin kaipaa ihania värejä!



Oon ihan totaalisen ihastunut vähän kulutettuihin/kloriittivärjättyihin niititettyihin shortseihin. Mustat shortsit ovat Gina Tricotista, vaaleammat on kirpparilta huimaan 2 euron hintaan, itse kloriitilla ja niiteillä tuunatut.


Eläinkuosit on edelleen must-juttu mun pukeutumisessa. Punainen leopardipaita on kirpparilta, bikininyläosa H&M:stä, niittirintsikat eBaysta ja Daniels-paita kavereiden tuliainen reililtä :)


   Farkku, kulutukset ja niitit on ihania myös liiveissä!


Myös isojen ja erikoisten korvisten kokoelma on huomaamatta päässyt kasvamaan (kuvassa ei oo läheskään kaikki :D)


Kynsilakat kesäväreissä kuuluu ehdottomasti mun kesäsuosikeihin!


Loppuun vielä kuva mun viimekesän lookista, enpähän paljoa ole muuttunut vuodessa, Jack Daniels-paita, punainen huulipuna ja pilottilasit on edelleen kova juttu!

Ps. Pakko vielä hehkuttaa tämän päivän nyrkkeilytreenejä! Oli ihan mahtavaa, kun oli tekniikkapainotteinen tunti ja pääsi kunnolla lyömään! Tekniikkani kehittyykin kuulemma vauhdilla! :) Nyt on motivaatio korkealla!

Viettäkää kiva lauantai! :)

2 kommenttia: