sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Tyttöjenilta


Lauantaina vietettiin tyttöjeniltaa Riikan, Lauran ja Roosan kanssa. Tehtiin drinksuja, katsottiin pari leffaa (mm. Magic Mike :D), juteltiin ja niin edelleen. Oli kyllä kivaa pitkästä aikaa viettää iltaa ihan rennosti baarin ulkopuolella.


Päädyttiin tekemään mustikkashotteja vähän muunnellulla ohjeella. Eli siis mustikkaviiniä, mustikkakeittoa + kermaa... ihan mukavanmakuisia oli ja vähän miedompia kuin baarin mustikkashotit...



kermaviikset + duckface.... :D


Tehtiin myös persikkakossudrinkkejä, joissa oli siis persikkakossua, trooppinen hedelmä-kivennäisvettä ja appelsiini- ja limesiivuja. Oli kyllä ihan älyttömän hyvää, suosittelen!

Nyt olo on lievästi kuollut, kuntonyrkkeilyssä oli eilen lihaskuntopäivä, vedettiin aluksi ja lopuksi kuntopiiriä, siinä välillä kahvakuulaa, punnerruksia, syviä vatsoja + lyöntisarjoja, voin sanoa että lihakset huutaa nyt hoosiannaa :D Piti tehdä palautuslenkki tänään vaikka en eilisen biletyksen jälkeen uskaltanutkaan kun kevyesti hölkkäillä ja kävellä.

Huomenna paluu koulunpenkille ihanan viikonlopun jälkeen. Vähän masentaa, mutta onneksi kevät on jo selvästi tuloillaan ja viikot lentää kun on paljon tekemistä!
Nauttikaa keväästä murut! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti