sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Tää dekadenssi kiehtoo muaVähän kuvamateriaalia viikonlopulta... Tossa yläpuolella mun dokkariensi-iltakampaus/meikki, mekon päädyin vaihtamaan, kun kauhistuin niin pahasti siitä, että siinä oli jotain muuta väriä kuin mustaa tai punaista!
Mutta siis oltiin Eevan dokkariensi-illassa perjantaina, itse näyin elokuvan ensimmäisessä kuvassa Sörnäisten metroasemalla kuvatussa kohtauksessa, ja oli aika hienoa nähdä ittensä isolta screeniltä ekaa kertaa elämässä :)
Myöhemmin mentiin Riikan kanssa Bäkkärille ja törmäiltiin jostain syystä koko illan ajan hyvin hämäriin ihmisiin. Joka tapauksessa oli tosi hauskaa ja rentoa viettää pitkästä aikaa iltaa Riikan kanssa!

Night of the living dead-paita ja poseeraus Jukan sivarikämpän hienossa WC:ssä :D

Lauantaina hengailtiin Jukan sivariasunnolla porukalla ja oli kyllä hauskaa ja chilliä vaikka väsyt eilisillalta ja päivän kuntonyrkkeilytreeneistä oli aika kovat! Oli siis eka varsinainen tunti tota nyrkkeilyä ja oon ihan innoissani. Sama ohjaaja on käynyt vetämässä lukiolla pari itsepuolustus-kuntonyrkkeilytuntia ja sieltä sain sitten idean lähteä treenaamaan tota ihan säännöllisesti. En oo missään lajissa pitkään aikaan kokenut samanlaista iloisuuden ja kovan treenin yhdistelmää! Jännä juttu muuten, mun lihakset alkaa ilmeisesti tottumaan rääkkäykseen koska eipä tänään olekaan kun ihan minimaaliset lihaskivut! 
Tänään meinaan ottaa ihan rennosti, katsoa jonkun hyvän leffan ja ehkä syödä vähän suklaata :)
Viettäkää kiva sunnuntai murut!

4 kommenttia:

  1. Ootko leikannu tukkaa :0 Mut oot ihana hihi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo, ihan rehellisesti kärsineet värjäyksestä, heh :D ja kiitos, itse olet ihana kyllä :3

      Poista